Diepenveen O11-1 Schittert in hun laatste beker wedstrijd

SC Overwetering O11-2 – Diepenveen O11-1 stond voor 18-09-17 op het programma.   Diepenveen ging met een ‘’rustig’’ gevoel naar Overwetering. Diepenveen staat 2e en heeft niks te verliezen, maar ook geen kans meer om door te gaan in de beker. Als er is afgetrapt, begint Diepenveen heel erg fel. Er zijn goede afspraken gemaakt en we wisten dat we het goed moesten afsluiten. Na 3 minuten is Diepenveen alleen nog maar aan het aanvallen geweest en zetten zij de tegenstander erg onder druk. Finn zoekt al 2 wedstrijden naar zijn doelpunt en is erg gedreven. Na een goede pass van Sven gaat Finn na een mooie actie 1 op 1 en schiet de bal strak in de hoek (0-1). Diepenveen speelt erg aanvallend en blijft goed voetballen. Veel individuele acties die helaas net op het nippertje gemist worden. Finn die ziet na 8 minuten zijn kans in de verre hoek van de keeper en maakt hem duidelijk en overtuigend af (0-2). Kars is al ruim 10 minuten ingevallen en speelt een sterke pot. Kars pakt de bal af op het middenveld, maakt een mooie beweging richting de goal en schiet de bal keihard binnen   (0-3).

We hebben overlegd dat we de tweede helft goed samen gaan voetballen en wat meer naar elkaar gaan overspelen. En dat is ook precies wat er gebeurt. Kars maakt een goede combinatie met Pierre en schiet de bal van afstand zo over de keeper heen (0-4). Nog geen 2 minuten later krijgt Kars de bal diep aangespeeld van Sem en haalt zo hard uit dat de keeper en de lat geen kans hadden om die bal te stoppen (0-5). Diepenveen voelt aan dat ze sterk zijn en geeft de tegenstander geen kans. Milan maakt een mooie actie en schiet hem overtuigend langs de keeper (0-6). Ook Pierre pakt zijn doelpunt mee. Hij wordt na goed combinatie voetbal voor open goal gezet en maakt een mooie goal (0-7). Diepenveen blijft maar doordrukken en krijgt een corner. Sylvan onze keeper gaat zelfs mee naar voren en kopt de bal net naast! Milan blijft cool als hij 1 op 1 komt en scoort zijn 2e (0-8). Kars is deze wedstrijd gevaarlijk met zijn afstand schoten en doet  het gewoon weer (0-9). En nog een keer Kars van afstand! (0-10). Finn laat zijn kwaliteiten zien als spits en lobt hem zo over de keeper heen (0-11). Na een voorzet van Sven werkt de verdediger de bal in eigen doel (0-12). En na goed positie spel schiet Milan hem weer raak (0-13)

Jongens wat een wedstrijd! Goed gespeeld en op naar de eerste competitie wedstrijd.  Eerst volgende wedstrijd (competitie) :
Zaterdag 23-09-17 09:15
Koninklijke UD O11-1 vs Diepenveen O11-1