Diepenveen O11-1 pakt eerste 3 punten!

Door: Mennan Suslu

Diepenveen O11-1 moest het maandag in eigen huis opnemen tegen Colmschate O11-1. Diepenveen heeft na 4 wedstrijden nog 0 punten en dat was ook het geval bij Colmschate. Er stond dus een spannend duel op het programma.  Om 18.30 is er afgetrapt en beginnen de teams redelijk gelijkwaardig. Na 10 minuten krijgt de middenvelder van Colmschate de vrije kans om door te lopen en hij knalt de bal zo het doel in (0-1). Diepenveen geeft niet op en blijft voetballen. Als Sven een bal aangespeeld krijgt en zichzelf vrij voor de goal zet, scoort hij binnenkant paal (1-1)! Milan maakt een mooie loopactie en benut 1 minuut voor rust zijn kans (2-1).

Met een goed gevoel begint Diepenveen de 2e helft zeer sterk. Het veld wordt goed breed gehouden waardoor we de bal lekker veel naar voren kunnen spelen. Als Kyrem een paar keer gevaarlijk van rechts komt, vliegt de bal naar Harmen die prima kijkt en de bal in het doel knalt (3-1)! Maher speelde een goede wedstrijd en bewees dat ook door een bal naar Kyrem te spelen. Hij schiet de bal via de rechterkant in de verre hoek. De keeper van Colmschate was hierbij kansloos (4-1)! Ook Pierre James is gevaarlijk snel en laat alle verdedigers achter zich en scoort een mooi doelpunt (5-1)!

De aanvallers hebben zich prima bewezen maar als trainer ben ik ook trots op mijn verdedigers. Sem en Zep hebben samen een zeer sterke wedstrijd hebben gespeeld ! Jullie zijn allemaal toppers! Op naar zaterdag!