Diepenveen JO13-1 wint met 2-1 van Be Quick Zutphen!

Door: Youri Huttinga

Waar Max van Dam in de vorige wedstrijd nog een doelpunt maakte, moest hij er nu voor zorgen dat er geen doelpunt werd gemaakt! Max moest namelijk het Diepenveen doel verdedigen. Onze trouwe sluitpost Matthijs moest in de warming-Up afhaken.

Diepenveen en be quick begonnen allebei slordig aan de wedstrijd, veel bal verlies en veel lange ballen. Diepenveen kreeg de eerste kans, na een lange vrije trap van Maik kwam Nick 1op 1tegen de keeper. Helaas kon Nick de bal niet achter de doelman krijgen. De tegenstander kreeg vlak daarna een. Grote kans, gelukkig voor onze sluitpost kreeg hij hulp van de paal. Nick kreeg nog een grote kans, helaas voor Nick redde de keeper. Na een mooie aanval via rechts, kreeg Liam de bal laag voor en kon Xander de bal binnen schieten! 0-1 Voor de geel zwarten! Giel had de 0-2 op de schoen! Helaas voor Giel lag de lat in de weg. Rust 0-1.

De tweede helft begon be quick goed al snel stond het 1-1. Goede & snelle aanval via rechts. Maar Diepenveen ging door en kreeg kansen op 1-2. Na een vrije trap van rechts scoorde Diepenveen de 1-2, waar Nick de bal nog miste kon Liam de bal in tikken! Direct daarna kwam Nick weer in kansrijke positie, zoals we Nick kennen hup balletje aannemen, laten stuiteren over de keeper, maar helaas voor Nick wou de verdediger niet mee werken, en haalde de bal van de lijn. Na een. Uitbraak van Zutphen versierde ze nog een strafschop. Max keek recht in de ogen van de speler, aanloop en de bal ging hoog over. Geluk aan Diepenveense kant! Eindstand 1-2 voor Diepenveen!