Diepenveen jeugd in Beltona beloftencompetitie

De oudere jeugd van VV Diepenveen gaat komend seizoen deelnemen aan de Beltona beloftencompetitie. Tijdens de Beltona beloftencompetitie staan er teams van jeugd O21 tegenover elkaar. Dat betekent dat de jongste senioren spelers, tot de leeftijd van 21 jaar, in het team kunnen meespelen. Daarnaast kunnen er jeugdspelers van O19 en de oudste O17 spelers geselecteerd worden voor dit team. Het team kan eventueel versterkt worden met twee dispensatiespelers die niet ouder zijn dan 23 jaar. Echter mag er één dispensatiespeler tegelijk in het veld staan.Binnen de Beltona beloftencompetitie speelt VV Diepenveen in ieder geval zes poulewedstrijden. Na de poulefase wordt bepaald of je in de winnaars of verliezerspoule verder mag. Voor onze jeugdspelers is het een ideaal toernooi voor de verdere ontwikkeling.

Inmiddels zijn de tegenstanders en het wedstrijdprogramma bekend. De poule ziet er als volgt uit:
VV Diepenveen
HTC
Wijhe
ZAC

Diepenveen opent de Beltona Cup op woensdag 11 oktober. Op de Zunnebargh is HTC de tegenstander. Het programma van de poulefase is als volgt:

Woensdag 11 oktober:   Diepenveen – HTC
Dinsdag 31 oktober:      Wijhe – Diepenveen