De speeldagenkalender is online

Vanaf komend seizoen gaat het dan echt gebeuren: later beginnen aan het seizoen en daardoor tevens langer doorgaan.

Door pas na de zomervakantie te beginnen met bekerwedstrijden, verwacht de KNVB dat minder voetballers hun eerste wedstrijd(en) hoeven te missen. Tevens kunnen voetballers, trainers en clubs zich beter voorbereiden op de start van de competitie.

Langer seizoen

Als bijkomend voordeel loopt het voetbalseizoen langer door. Dit betekent dat meer wedstrijden in de lente worden gespeeld, met hierdoor meer kans op mooi weer. Volgend seizoen staan de eerste bekerduels gepland op zaterdag 2 en zondag 3 september. De bekerwedstrijden van v.v. Diepenveen worden zoveel mogelijk bij de tegenstander gespeeld, aangezien onze nieuwe kunstgrasvelden pas later opgeleverd worden. De competitie start pas in het weekeinde van 23 – 24 september.

Flexibele winterstop

In de gepubliceerde speeldagenkalender van de KNVB is nu ook een flexibele winterstop ingelast (27 januari tot 4 maart). In die zes weken is er ruimte om vier wedstrijden te spelen. Verenigingen kunnen in deze periode in onderling overleg bepalen of ze een wedstrijd naar een andere datum willen verplaatsen dan op het wedstrijdschema staat aangegeven. Als verenigingen er samen niet uitkomen, dan blijft het schema leidend.

Meer informatie is te vinden op:

Voor de speeldagenkalender in PDF formaat klikt u op onderstaande link.

speeldagenkalender-2017-2018-versie-feb-2017