Competitie-indeling 2017-2018 bekend

De KNVB heeft zojuist de competitie-indeling 2017-2018 bekend gemaakt. Diepenveen 1 zal ook dit jaar weer spelen in de altijd spannende 4H.

Na een wisselvallig seizoen wist Diepenveen 1 zich pas een aantal wedstrijden voor het einde veilig te spelen. Dalfsen was de gedoodverfde kampioen en zij zullen aankomend seizoen in de 3de klasse spelen.

Het is Activia, Broekland en Lettele niet gelukt om via de nacompetitie te promoveren. Directe degradatie was er voor Ulu Spor en Wissel. Daarentegen wisten Hoonhorst en Haarle zich via de nacompetitie te handhaven in de 4de klasse.

Sportclub Deventer is afgelopen seizoen kampioen geworden in 5G. SV Terwolde, Raalte en Nieuw Heeten wisten alle via de nacompetitie de 4de klasse te bereiken.

Dit alles leidt tot de volgende indeling:

• ABS
  • Activia