Figuranten gezocht opnames “Voetbalmaffia”

Vanaf eind mei zullen wij van BING Film & TV in Deventer beginnen met de opnames van de nieuwe KRO-NCRV dramaserie “Voetbalmaffia”. Voor deze serie zijn wij hard op zoek naar figuranten die het leuk vinden om mee te doen bij onze serie.

Wij zijn vooral op zoek voetballers van 17 tot 35 jaar die in juni als vaste voetballer in ons acteursteam mee willen doen. Een hele toffe ervaring om in de Adelaarshorst in Deventer op het veld te staan omringt door acteurs terwijl de camera’s draaien en wij een wedstrijd na spelen. Ook zijn wij voor 16 juni op zoek naar publiek dat bij de finale wedstrijd aanwezig wil zijn in de Adelaarshorst te Deventer. Dit publiek bestaat uit jongens en meisjes, mannen en vrouwen van alle leeftijden.