100ste doelpunt Gijs de Rooij

Op zondag 29 oktober 2017 heeft Gijs de Rooij aanvoerder van het 1e elftal in de thuiswedstrijd tegen Hoonhorst zijn 100ste doelpunt gescoord voor vv Diepenveen.
Hij deed dit in een wedstrijd die met maar liefst 11-2 werd gewonnen. Gijs nam 5 treffers voor zijn rekening.

Op 17 jarige debuteerde Gijs in het eerste elftal. Vanaf 2008 begon de doelpuntenteller te lopen.

Naast het aanvoerderschap van het 1e elftal is hij ook een voorbeeld voor de jeugd. Gijs heeft laten zien dat spelen voor Diepenveen prima gecombineerd kan worden met studeren op grote afstand van Diepenveen. Waar een wil is , is een weg. Wij hopen dat vele toekomstige talenten dezelfde weg kunnen en willen bewandelen.

Wij feliciteren Gijs met het behalen van deze mijlpaal en wij hopen dat hij nog veel doelpunten zal scoren voor onze club.

Rob Spliethof
Vz vv Diepenveen

Lees hier het krantenartikel hierover in de Stentor.