Gerritstoernooi 2016

Binnenkort is het weer zo ver: Het 39e Gerritstoernooi komt er aan.

In het weekend van 28 en 29 mei 2016 start wederom het gezellige,sportieve toernooi van de Diepenveense voetbalclub.
We hebben dit jaar een groot aantal aanmeldingen ontvangen. Het wordt een druk toernooi. Er komen 60 teams van buiten. We verwelkomen clubs uit Almelo, Hengelo, Deventer en omstreken en zelfs uit Den Haag. Ook een welkom aan onze eigen 18 DSC teams, ze zijn er allemaal bij en daar zijn we blij mee.

Op zondagmiddag wordt voor het derde jaar het Verenigingstoernooi gespeeld en ook hier begint de bekendheid te komen:
dit jaar strijden vijf verenigingen met hun F1, E1, D1 en C1 om de sportieve eer van de verenigingsprijs. Dit jaar doen ABS, Colmschate, Diepenveen, Helios en Kon. UD mee met het verenigingstoernooi op zondagmiddag. Al met al hopen we op een succesvol Gerrits toernooiweekend.

We nodigen iedereen uit om in het weekend van 28 en 29 mei naar de sportvelden van DSC te komen. Om te kijken, om kinderen, kleinkinderen of andere voetballertjes aan te moedigen, om te genieten van de sportieve sfeer op het gezellige DSC terrein ‘de Zunnebargh’ aan de Schuurmansweg te Diepenveen.

Tot ziens op 28 of 29 mei.

De Gerrits Toernooicommissie