Afsluiting voetbalseizoen met het Gerritstoernooi

Afsluiting voetbalseizoen met het Gerritstoernooi en de laatste wedstrijd Diepenveen 1 – Oldenzaal 1

Afgelopen weekend heeft het 39e Gerritstoernooi plaatsgevonden.

Het toernooi is succesvol verlopen. Geen enkele afzegging, alle opgegeven teams aanwezig, geen druppel regen ondanks de
voorspellingen en bovenal een uitstekende, sportieve sfeer. Op vrijdagavond een toernooitje tussen A, B en tweedejaars C spelers. Vervolgens de BBQ, inmiddels traditie. Met dank aan de chef-koks Tonny en Hans.

Zaterdagochtend al vroeg de eerste ploegen met D-junioren en F-pupillen.

’s Middags de E-pupillen. Heel veel publiek, de hele dag door. Gezelligheid op de velden, op het terras en in de kantine.

Op zondag een aangepast programma. Dit in verband met de ingelaste KNVB wedstrijd van het Eerste, waardoor het C-toernooi tot onze spijt is komen te vervallen. Het Verenigingen toernooi op de zondagochtend. Vijf verenigingen strijden om de eer van de Schaal. ABS, de vereniging uit Bathmen ging er met de eerste prijs vandoor. Het Gerritstoernooi maakte daarna plaats voor de wedstijd van het Eerste. Ook nu een uitstekende sfeer. Een dubbeldekker met bezoekers uit Oldenzaal, veel Diepenveners op het terras en langs de lijn en twee erg gemotiveerde ploegen. Helaas: het mocht niet baten voor Diepenveen.

Wij danken ook nu weer iedereen die zich heeft ingezet vóór en tijdens het weekend om het Gerritstoernooi 2016 weer tot een succes te maken. Al die vrijwilligers die aanwezig zijn met opbouwen, afbreken, mee organiseren, mee denken, mee helpen in de kantine, omroepen, velden in orde maken, tenues wassen, scheidsrechter zijn, schoonmaken, EHBO verlenen, het wedstrijdsecretariaat bemannen:

DANK.

De toernooicommissie