Voetbal Academie Diepenveen heeft eigen website

De Voetbal Academie Diepenveen heeft een eigen website. De Voetbal Academie werd geopend op vrijdag 4 september. Na die opening is er hard gewerkt om ook de website zo snel mogelijk online te krijgen. Via www.voetbal-academie-diepenveen.nl kun je alle verrichtingen volgen van de Voetbal Academie. Zo zijn er foto’s en filmpjes te zien van de trainingen. Maar er is ook wekelijks aandacht voor het ‘trucje van de week.’

Het trucje van de week is een speciaal onderdeel van de Voetbal Academie Diepenveen. Door middel van filmpjes op de website kunnen kinderen leren hoe ze een bepaalde voetbalhandeling kunnen uitvoeren. Uiteraard wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de kwaliteiten van de grote voetbalsterren. Extra leuk is dat er tussen de filmpjes door ook een video door Bart Vriends, aanvoerder van Go Ahead Eagles is gemaakt. Hij vertelt de spelers in de videoboodschap waarom het belangrijk is om een goede techniek te hebben.

Logo Voetbal Academie Diepenveen

Voetbal Academie Diepenveen is een aanvulling op de gewone trainingen die doordeweeks bij de club worden gegeven. Bij ons draait alles om balvaardigheid, techniek en coördinatie. De oefeningen staan allemaal in het teken van ‘baas zijn over de bal.’ Iedere voetballer die baas is over de bal zal makkelijker gaan voetballen. Daarnaast is het voor voetballers belangrijk om wendbaar te zijn. Met regelmaat komen er loopcoördinatie oefeningen voorbij waarbij snelheid, wendbaarheid en coördinatie getraind wordt. Het laatste vaste onderdeel is het ‘trucje van de week’.Iedere training leren de kinderen een trucje. Want ook van spelen met de bal wordt je een betere voetballer.

Wil je meer weten kijk dan op de website (www.voetbal-academie-diepenveen.nl) en neem gerust contact met ons op.