Trekking van de Grote Clubactie

Beste leiders, coaches, trainers, spelers, ouders,

Op 27 november heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden. Jullie hebben vast al jullie lot(en) gecheckt op https://www2.clubactie.nl. Voor diegenen die een lot via automatische incasso gekocht hebben, staat het lotnummer op het bankafschrift.

Dit jaar heeft de GroteClubactie weer een aardig bedrag opgebracht voor de jeugd van D.S.C. afdeling voetbal.

IMG_0068
Maar liefst 2.083,86 euro!

Dit houdt de eigen bijdrage van het voetbalkamp betaalbaar, zorgt dat wij de Pieten-training kunnen organiseren en nog veel meer jeugdactiviteiten.
Wij hebben altijd een attentie voor diegene die de meeste loten heeft verkocht. En dat is er dit keer geen een, maar dit zijn drie jongens, namelijk:

Dirk-Jan Luhrman F4
Teun Luhrman E6
Dylan Janssen E3G
Zij verkochten allemaal maar liefst 25 loten. Klasse! Jullie ontvangen binnenkort een kleinigheid voor jullie geweldige inzet.

Maar wij bedanken niet alleen deze jongens, maar ook alle leiders, trainers en/of coaches voor het regelen van de verkoop via de spelers, de spelers zelf voor hun enthousiasme om de loten te verkopen en natuurlijk al diegenen die een lot gekocht hebben. En als laatste dank aan de dames die mij meegeholpen helpen met de organisatie van de GCA en bij het inbrengen van de loten, Hellen van Mierlo, Diana Wensen en Joyce de Groot, ook super bedankt!

Dit jaar ging de coördinatie eigenlijk best soepel via de leiding van de teams, dank daarvoor. Het kost elk jaar wat moeite maar het levert ook het nodige op.

Willen jullie dit bericht zoveel mogelijk bericht doorsturen, in ieder geval aan al jullie jeugdspelers en ouders!

Sportieve groet,
namens de Grote Clubactie Commissie 2014
Diana Wensen, Joyce de Groot & Erna Metz