Nieuws van de scheidsrechterscommissie

Op 13 en 14 november hebben weer enkele junioren van vv Diepenveen de pupillenscheidsrechterscursus van de KNVB gedaan. De cursus vond plaats bij FC RDC in Deventer. Op vrijdagavond werden de cursisten theoretisch bijgespijkerd door de heer Marsman van de KNVB over het fluiten van de E/F wedstrijden. Aan het eind van de avond werd de opgedane kennis getoetst.

Op zaterdagmorgen waren er 2 wedstrijden die bij toerbeurt door de cursisten werden geleid. Alle cursisten zijn geslaagd en ontvingen van de cursusleider een certificaat, een badge en een mapje voor scheidsrechtersbenodigheden. Van Diepenveen krijgen jullie nog een goede scheidsrechtersfluit.

Tinka, Jochem, Jorn, Daan, Nick en Mika,
We zijn trots dat jullie de cursus hebben gedaan en hopen dat jullie met veel plezier de wedstrijden van jullie kleine clubgenoten zullen leiden. Jullie hebben al laten zien dat jullie het kunnen en gaan vanaf nu als echte scheidsrechters verder.

Groeten van de scheidsrechterscommissie.