Gerritstoernooi 2015

Binnenkort, in het laatste weekend van mei -zaterdag 30 mei en zondag 31 mei- zal het 38e Gerritstoernooi weer plaatsvinden op de voetbalvelden van DSC in Diepenveen. Ook dit jaar zullen weer vele teams op zaterdag en zondag voetballen en proberen een beker in de wacht te slepen. Het toernooi bestaat uit meerdere onderdelen.

De eigen A en B teams van DSC gaan ook dit jaar weer onderling een toernooitje spelen waarna ze het seizoen afsluiten met een barbecue.

Het officiële Toernooiweekend met vele voetbalclubs uit de regio ziet er als volgt uit:
Toernooiwedstrijden:
Zaterdagmorgen: F- teams
D-teams
Zaterdagmiddag: E-teams
Zondagmorgen: C-teams

Zondagmiddag: Het verenigingstoernooi.
Tijdens het verenigingstoernooi nemen de F1, E1, D1 en C1 teams van verschillende verenigingen het tegen elkaar op om de Verenigingsprijs te winnen. Tevens zal er dan gespeeld worden in de nieuwe selecties. Dit als vooruitkijkje op het volgende voetbalseizoen.

Het gehele toernooischema, met de deelnemende teams en de speeltijden is in te zien onder het tabblad Gerritstoernooi op deze pagina.

Wij als organisatie hopen dat we dit jaar weer een gezellig en vooral sportief toernooi kunnen neerzetten.
Voor de clubs en hun spelers, voor iedereen die te gast is en de voetballertjes komen aanmoedigen.
Jullie zijn allemaal van harte welkom.

De organisatiecommissie