Gerritstoernooi 2015

Het Gerritstoernooi 2015 is een geslaagd toernooi geworden. Een drukbezochte zaterdag met vele D, E en F-spelertjes die met hun meegekomen publiek zorgden voor een gezellige sfeer.  Op zondagmorgen waren de C-teams aan de beurt en ook deze morgen zat alles mee. Veel publiek, fijne wedstrijdjes en niet onbelangrijk: het weer hielp goed mee. Zondagmiddag werd de tweede editie van het verenigingstoernooi gehouden. De A en B spelers van DSC hebben hun eigen wedstrijdjes gespeeld op een drukkend warme vrijdagavond en vervolgens afgesloten met de BBQ. En met een fikse regenbui.

De commissie dankt via deze weg iedereen die heeft meegeholpen om het toernooi tot stand te laten komen en vervolgens voor de hulp, de tijd en inzet tijdens het weekend zelf. Zonder al deze vrijwilligers geen toernooi. Dank.

De toernooicommissie