Tijdig lidmaatschap opzeggen of overschrijving aanvragen

Wanneer je in het seizoen 2014-2015 niet meer bij v.v. Diepenveen wilt spelen, is het belangrijk om dit tijdig kenbaar te maken.

Op dit moment is onze Technische Commissie bezig met de nieuwe teamindelingen, dus willen we het graag voor 25 mei weten als je je lidmaatschap wilt beëindigen. De uiterste datum om op te zeggen is 15 juni.

Het opzeggen moet schriftelijk gebeuren door het sturen van een mail naar info@vvdiepenveen.nl of door het ingevulde afmeldformulier op te sturen naar de Ledenadministratie v.v. Diepenveen, Wetermansweg 20, 7431 RD Diepenveen. Een berichtje naar de leider of trainer is dus niet voldoende!

Het afmeldformulier is te vinden op de website, onder het kopje “Documenten”.

Als je volgend seizoen bijv. door een verhuizing bij een andere vereniging wilt gaan spelen, moet er een overschrijvingsformulier worden ingevuld. Ook hiervoor kun je een mail sturen naar info@vvdiepenveen.nl

Let op: de overschrijvingstermijn van de KNVB sluit op 15 juni!