Organisatie bedankt vrijwilligers

Het Gerritstoernooi 2014 is weer voorbij.

Ondanks dat de aanmeldingen van bezoekende teams dit jaar tegenviel kunnen we terugkijken op een prettig toernooiweekend. De afsluiting op vrijdagavond met de A en B teams was gezellig, de barbecue goed georganiseerd. En lekker.

Op zaterdagmorgen streden de E en F teams en de vele ouders langs de lijn zorgden voor een gezellige drukte. Voor de C en D teams op zaterdagmiddag moest door helaas toch nog een verandering in de organisatie komen, zij hebben een 7×7 toernooitje gespeeld en voor hen stond de barbecue ook klaar. Een verrassing!

klik voor een grotere afbeelding

Dit jaar voor het eerst heeft de commissie op zondag ingezet op een verenigingstoernooi. De deelnemende verenigingen bleken na afloop erg enthousiast. Ze stimuleerden ons om hier vooral mee door te gaan. Ze gingen allen met een grote verenigingsfoto met daarop hun C1, D1, E1 en F1 team naar huis. En een beker. Toeval dat Diepenveen dit eerste verenigingstoernooi won?

De commissie wil vanaf deze plek alle mensen bedanken die mee hebben geholpen om dit 37e Gerritstoernooi weer te laten slagen. Zonder de hulp van al die tientallen vrijwilligers zouden wij nooit zo’n weekend kunnen organiseren.

Dank.

De Gerritstoernooi commissie