Hart voor Salland steunt VV Diepenveen

Samen sterker. Jaarlijks stelt de Rabobank via Hart voor Salland een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport) verenigingen en maatschappelijke instanties. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met een financiële bijdrage.

Ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen die kunnen worden toegekend aan verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Op deze wijze bepalen de leden wat zij belangrijk vinden.

De stemperiode is van 18 tot en met 28 maart. Leden van de Rabobank ontvangen een stemkaart met daarop een persoonlijke toegangscode. Stemmen kan alleen via internet.

VV Diepenveen heeft zich ingeschreven via DSC (OMNI) zodat wij gezamenlijk zoveel mogelijk stemmen kunnen binnen slepen. Kent u leden van de Rabobank, laat ze dan op DSC stemmen. Wij verwachten dat elke stem zo’n € 10,00 zal opleveren. Een kleine inspanning levert dus al snel zo’n € 20,00 op (STEMMEN DUS !!!!)

Wij willen u alvast bedanken voor uw stemmen.

Schermafbeelding 2014-03-13 om 22.33.23