Grote Clubactie 2014

Afgelopen zaterdag, 12 september, was de landelijke aftrap van de Grote Clubactie. Al onze jeugdleden gaan langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. De loten kosten € 3,00 per stuk. De vereniging mag hier € 2,40 van houden! Met het geld kunnen wij extra activiteiten organiseren voor de jeugd en deze activiteiten betaalbaar houden.

Misschien heb jij onze jeugdleden gemist en nog geen loten gekocht. Het zou mooi zijn als je dan alsnog een of twee loten wilt kopen. Dit kan via bijgaande link: https://www2.clubactie.nl/actie/DSCafdvoetbal1. Het lotnummer komt op je afschrift te staan, er zijn veel mooie prijzen te winnen. De trekking van de Grote Clubactie 2014 is donderdag 27 november.

Jeugdleden,

Wij hopen dat we mogen rekenen op jullie medewerking en enthousiasme. Laten we met z’n allen van de GCA 2014 een fantástische actie voor ONZE club maken! Diegene die meeste loten verkoopt ontvangt van de club een leuke attentie. Deze attentie wordt ter beschikking gesteld door horloge.com. Een extra opsteker om nog eens extra je best te doen!

Met sportieve groet,
De Commissie Grote Clubactie 2014,