“Ouder die kind op sportclub wil, móet rijden of bardienst draaien”

(c) de Stentor

“Ouder die kind op sportclub wil, móet rijden of bardienst draaien”

(de Stentor, 5 november)

Op de Algemene Leden Vergadering van DSC afdeling Voetbal is besloten om ook bij onze vereniging het “vrijwilligerswerk” verplicht te stellen. Vooralsnog geldt dit voor (ouders van) nieuwe leden. Op termijn is echter denkbaar dat dit voor alle (ouders van) leden zal gaan gelden.

Uiteraard ben je ook nu al van harte uitgenodigd om een taak op te pakken.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden, volgen hierna een aantal activiteiten die ook terug te vinden zijn op het aanmeldingsformulier van v.v. Diepenveen.

• trainen van een elftal
  • leider van een elftal
  • scheidsrechter jeugd / senioren
  • wedstrijdtafel zaterdag / zondag  (gastheer/-vrouw van de vereniging)