Horecacommissie zoekt vrijwilligers voor zat/zon

Beste (ouders en familieleden van) leden,

De horecacommissie is op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar in het clubhuis op zaterdag en zondag.

Voor de zaterdag gaan we vrijwilligers werven onder de ouders van jeugdleden, die nog niet actief zijn voor de vereniging.

Voor de zondag gaan we vrijwilligers werven onder de senioren en naaste familieleden van de senioren. Leden van de horeca- en clubhuiscommissie gaan de komende weken deze potentiële vrijwilligers persoonlijk benaderen.

Je kunt je opgeven of nadere informatie inwinnen bij Pim Rutten, voorzitter van de horecacommissie (telefoon 0570-591039, weam.rutten@planet.nl).

Het bestuur van v.v. Diepenveen doet een beroep op jullie allemaal om positief op deze wervingsactie te reageren. Onze vereniging kan niet goed functioneren zonder de inzet van vrijwilligers.
Met sportieve groet,

Rob Spliethof