Herman, bedankt voor alle jaren!

DSC03634Na een half leven als scheidsrechter stopt Herman Denekamp met fluiten.

Vanaf de jaren ’80 konden vele teams altijd een beroep op Herman doen als er een scheidsrechter nodig was. Eerst bij de jeugd en later bij diverse senioren teams.
De laatste 2 jaar als vaste scheidsrechter voor het 5e. Zij waren het dan ook die voor Herman een mooi afscheidscadeau hadden gemaakt.

Herman wordt binnenkort 70 jaar en vindt dit een mooi moment om te stoppen als scheidsrechter. Hij zal nog wel blijven fluiten maar nu alleen nog lopend achter zijn kruiwagen met claxon en ingebouwde radio cd-speler.

We hopen dat Herman nog lang van zijn kruiwagen mag genieten. En dat wij als voetbal vereniging Diepenveen nog lang mogen genieten van al het onderhoudswerk aan de velden, de rest van het terrein en het clubgebouw waar Herman nog bijna dagelijks voor ons druk mee is.