Gedragscode vvDiepenveen

Beste leiders/ trainers,

De sneeuw is als de zon verdwenen en de eerste competitiewedstrijden staan al weer voor de boeg.

Even terugkijkend hebben we eind vorig jaar de bijeenkomst gehad vanwege het drama dat zich heeft afgespeeld in Almere. Hier hebben we ook even kort stilgestaan bij de Gedragscode. Hierin staat beschreven wat ons beleid is vanuit vv Diepenveen en hoe we met ongewenst gedrag omgaan. Daarnaast is er een Geel Zwarte Draad opgesteld, waarin een elftal afspraken zijn opgenomen waar we ons vanaf nu ook aan gaan houden. Het is overigens een dynamisch geheel en als er goede aanvullingen zijn, laat dit dan weten. Dan kunnen we dit eventueel toevoegen.

Laten we met z’n allen de uitvoering bewaken en spreek elkaar op de juiste manier aan op het niet nakomen van deze afspraken. Als hierover nog vragen zijn, dan kun je terecht bij de betrokken leden van de Jeugd- en/of Technische commissie (JC/TC).

Namens de JC en TC rekenen we op jullie medewerking!