Grote Clubactie: E5 verkoopt de meeste loten

DSC_0041Eind vorig jaar is de jeugd van V.V. Diepenveen weer goed bezig geweest met het verkopen van de loten van de Grote Clubactie. Het jeugdlid dat de meeste loten heeft verkocht, is Jamy de Beauveser. Hij zit in de E5, en laat dat nou ook net het team zijn dat ook als team de meeste loten verkocht heeft. Jamy heeft in zijn eentje maar liefst 37 loten verkocht, en zijn hele E5 team samen 114 loten. Onze complimenten!

Afgelopen zaterdag kreeg Jamy uit handen van coördinator Erna Metz hiervoor een leuke attentie. Een cadeaubon plus een mooie voetbal voor het voetballen op straat. Met zijn hele team bezoekt hij in maart nog een thuiswedstrijd van GA Eagles.

De actie leverde netto 2.750 euro op. Van dit geld kunnen verschillende jeugdactiviteiten opgestart worden. Een win-win situatie. Trainers, coaches, spelers, ouders en alle anderen die zich ingezet hebben voor deze actie, bedankt voor jullie hulp!

namens de commissie GCA 2012,
Annemarie Kuks, Hellen van Mierlo en Erna Metz